Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Ferguson häpnar vid Barcelonas skadetur: ”Jag förstår inte hur de tränar”

Alex Ferguson räds inte att möta Barcelona. Däremot är han paff när det kommer till deras skador.
- Det fantastiska med Barcelona är att de väldigt sällan roterar laget, säger han enligt the Sun.

Harry Redknapp var oväntat ärlig när det kom till Champions League-lottningen inför kvartsfinalerna och sa rakt ut att han inte vill möta Barcelona. Alex Ferguson menar att det inte är Manchester Uniteds sätt att agera – och sågade dessutom Redknapps uttalande.

- Det är inte bra taktik att prata om hur bra Barcelona är och visa fruktan och oro. Det är inte vårt sätt. Man måste ta varje hinder som det kommer.

Nej, Sir Alex ville inte hylla Barcelona för hur de spelar fotboll. Däremot häpnar han över hur sällan deras nyckelspelare är skadade – och menar att det inte fungerar att rotera på så få spelare i England.

- Det fantastiska med Barcelona är att de väldigt sällan roterar laget. Det är fantastiskt när man tänker på hur många matcher man spelar nuförtiden. Jag förstår inte hur de tränar. Kanske har de bara tur med skador?

- Det är en annan fotboll i Spanien. Det kanske hjälper. Klimatet är bättre. Det kan vara en annan anledning. Men vi har en stor trupp för att spelet i det här landet suger musten ur dig. Du skulle inte kunna spela samma spelare varje vecka. Inte i det här landet.

Champions League-kvartsfinalerna lottas imorgon. Då får Ferguson se om det blir Barcelona som United får möta.

Publicerad 2011-03-17 kl 16:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons