POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Ferguson rasande på Pardew - hånar Newcastle

Foto: Scanpix

Alan Pardew kritiserade hur Alex Ferguson behandlade domarna under Manchester Uniteds 4-3-seger mot Newcastle. Någon som retar upp Ferguson.
- Jag är en känslosam person, säger han enligt Sky Sports.

När Manchester United vann mot Newcastle med 4-3 var det mycket fokus på domaren. Innan United hade vänt matcher hade han ett och annat att säga domarna och tv-bilderna visar en ilsken manager som ser ut att gå hårt åt domartrion.
Newvastles manager Alan Pardew kritiserade Ferguson efteråt och sa att han borde straffas för sitt beteende.
- Jag hade inlevelse men jag gjorde inget fel. Pressen hade såklart julafton. Den enda person de inte pratat med om det hela är Barack Obama, han är ju för upptagen, säger Ferguson.

- Jag var inlevelsefull, det är jag alltid. Alla vet det. Men jag gick inte över gränsen. Jag ropade på Mike (Dean, domaren) och så gick vi mot varandra. Jag var tre eller fyra meter inne på planen men det där har överdrivits.

- Det var olyckligt eftersom jag är manager i världens mest kända klubb. Inte i Newcastle, en pytteklubb från nordöst.

Han kritiserar också Pardew personligt eftersom Newcastle-managern för inte länge sedan själv stängdes av två matcher för att ha knuffat en domare.
- Alan Pardew kommer fram och kritiserar mig när han är den värsta när det gäller att trakassera domare. Han knuffar dem och skämtar om det. Hur han kan kritisera mig är obegripligt.

Publicerad 2012-12-28 kl 14:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå