Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Ferguson: "Vi värvar definitivt ingenting i januari"

Drömmer du om en ny Cristiano Ronaldo på Old Trafford?
Glöm det.
- Vi värvar ingenting i januari, definitivt inte, säger Alex Ferguson.

Trots Wayne Rooneys utspel om Manchester Uniteds ambitioner som storklubb väntar inga betydande shoppingturer framöver, slår lagets manager fast. Och anledningen är inte att det skulle saknas stålar i kistan, snarare handlar det om tillgängligheten på marknaden.

- Man begränsas under vinterfönstret eftersom så många spelare redan är uppbundna till andra lag i det europeiska cupspelet, säger Alex Ferguson till Daily Mail.

Därför tror han att det skulle vara svårt att hitta kvalitetslirare som dessutom kan brukas fullt ut på Uniteds egen framfart i Champions League. Blir det tal om att öppna plånboken rör det sig snarare om kompletteringar till startelvan efter den här säsongen.

- Vid jul har vi fem månader kvar på spelåret och förhoppningsvis får vi tillbaka Antonio Valencia från skada, liksom kanske även Owen Hargreaves. Med truppen jag har finns ingen anledning att köpa någon, säger Ferguson.

- Det har alltid funnits pengar, men det betyder inte att vi väntar oss större aktivitet än vanligt i sommar. Vi vet vad vi kan komma att behöva, och inriktar oss på det, fortsätter han.

Skotten berättar att United har planlagt för det tänkbara scenariot att en eller flera av Edwin van der Saar, Ryan Giggs, Gary Neville och Paul Scholes lägger skorna på hyllan. Men i övrigt säger sig Ferguson vara nöjd med de spelare som redan finns att tillgå.

Publicerad 2010-10-31 kl 10:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons