Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Fergusons kontrar på Hargreaves utspel – tackar läkarteamet för Uniteds succé

Owen Hargreaves sågade den behandling han fått i Manchester United. Nu replikerar klubben:
- Vi är besvikna över Owens kommentarar, lyder ett yttrande

”Jag har varit som en labbråtta.” Så kommenterade Owen Hargreaves den, i hans mening, undermåliga medicinska behandling han fått av Manchester United. Hargreaves har dragits med långa och svåra skador de senaste åren – och menar att det tagits felbeslut kring hans behandling.

- Jag startade matchen med två muskelskador, men jag borde aldrig ens ha satts i den situationen. Folk måste ha sett på och sagt, "han är gjord av glas". Men jag känner inte många som skulle kunna idrotta med två muskelskador, sa mittfältaren, som numera spelar hos lokalrivalen City.

Tidigare under dagen kontrade United-managern Alex Ferguson. ”Tror ni att vi skulle kunna vara så framgångsrika om de (läkarteamet) inte var 100 procent briljanta?”, sa skotten. Han menade sedan att klubben skulle komma med ett längre yttrande kring Hargreaves kommentarer. Det han gjort nu:

”Vi är besvikna över Owens kommentarer på onsdagen. Klubben har gett honom bästa möjliga omhändertagande under tre år och vi är lika besvikna som alla andra att han inte har kunnat vara en del i lagets framgång under den tiden.

Klubben har delat med sig av alla medicinska rapporter med Manchester City och känner oss tillfreds med de behandlingar som är utförda av det medicinska teamet under alla steg av hans rehabilitering”, lyder en del av yttrandet.

Publicerad 2011-09-23 kl 17:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons