Fernandes pik: "Poängen är inte att träffa ribban"

Bruno Fernandes avgjorde matchen mellan Brighton och Manchester United på straff i den 100:e minuten.
Nu skickar han en pik till Brighton.
- Poängen är inte att träffa ribban, säger Bruno Fernandes till BT Sport efter matchen.

Det blev en helt otrolig match mellan Brighton och Manchester United.

Efter en kvittering av Brighton i den femte tilläggsminuten fick United en straff i den 100:e (!) minuten. Som Bruno Fernandes satt säkert i det vänstra hörnet.

Efter matchen skickade han en pik till Brighton, som träffade virket hela fem gånger under matchen. Leandro Trossard stod för tre av de ramträffarna.

Kanske förtjänade de mer. Poängen är inte att träffa ribban. I bland ska du ha lite tur, säger målskytten Fernandes till BT Sport efter matchen.

Utöver ramträffarna fick Brighton en bortdömd straff, som skapade stor irritation i Brighton-lägret. Efter matchen var spelarna helt uppgivna och tyckte de förtjänade mer.

Segern innebär att United vann sin första match under säsongen, efter mardrömspremiären mot Crystal Palace - där de förlorade med 3-1.

Publicerad 2020-09-26 kl 16:16