POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Förre United-stjärnan: "City har mentala problem"

Foto: Scanpix

Manchester City förlorade mot Crystal Palace och halkade ner till en fjärdeplats. Nu kritiserar den förre United-stjärnan, Gary Neville, laget för att ha mentala problem.

Manchester Citys förlust mot Crystal Palace innebar inte bara att de nu är avsågade från titeln utan även att de halkade ner till en fjärdeplats i ligan.

Med tanke på att man även åkte ut ur Champions League redan i åttondelsfinalen så ser säsongen nu ut att vara på väg mot ett misslyckande för City

Den förre Manchester United stjärnan och numera TV-experten, Gary Neville. menar att laget har mentala problem.

- Det är ingen tvekan om att de har mentala problem. Om du ska kunna vinna titlar måste du kunna komma tillbaka och visa hunger. De gör inte det. De tar sig upp på berget och går därifrån, sa Neville till Sky Sports studio.

-De lyckas inte vara så bra som de skulle kunna vara. Det är nu eller aldrig för City. De klarar inte av att upprätthålla framgång och vinna två ligatitlar i rad, säger den förre United-backen.

Neville menar även att laget börjar bli föråldrat och att en hel del spelare kommer bli tvungna att lämna i sommar.

-De börjar bli äldre. Deras snittålder är högst i ligan. Tyvärr kommer en del spelare inte få vara kvar nästa säsong. De ser ut som om en del kommer få betala för den misslyckade säsongen, säger Neville.

Den förre United-försvararen tror att City klarar av att ta en topp fyra-placering, men att ambitionen var betydligt högre än så.

De kommer klara av att hålla sig i topp fyra, men med tanke på vilka ambitioner de har och vilka kvalitéer i laget de har borde de prestera mycket bättre.

Citys förlust innebar att både Arsenal och Manchester United tog sig förbi dem i tabellen och man ligger nu på en fjärdeplats.

City har dock sju poängs försprång till femteplacerade Liverpool. 

Publicerad 2015-04-07 kl 11:10
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå