Första Premier League-målet för Ahmedhodzic - när Sheffield föll efter dubbla självmål

Anel Ahmedhodzic gjorde sitt första Premier League-mål under annandagen.
24-åringen placerade in 2-1-målet i Sheffield Uniteds 2-3-förlust mot Luton Town,

Anel Ahmedhodzic hade inför annandagens möte med Luton Town noterats för 13 framträdanden i Premier League, men än så länge hade inte den tidigare Malmö FF-spelaren noterats för något mål.

Det skulle det bli ändring på.

Efter att Alfie Doughty gjort 1-0 för Luton i den 17:e minuten kvitterade Sheffield United genom Ollie McBurnie i den 61:a minuten. Åtta minuter senare klev Ahmedhodzic fram, placerade in 2-1 till hemmalaget och fick således göra sitt första Premier League-mål.

Ett tag såg 24-åringen även ut att bli hjälte för dagen - men då skulle Sheffield sätta krokben på sig själva.

I den 77:e minuten var det kvitterat åt andra hållet när Jack Robinson satte 2-2 i eget mål, och bara fyra minuter senare hade även Anis Ben Slimane gjort självmål så Luton återigen ledde.

Matchen slutade 3-2 till Luton, som tog sin andra raka seger efter att ha besegrat Newcastle United (1-0) i lördags.