Försvarsmissar bakom Boltons förlust

Johan Elmander var inte mer än nära att bryta sin måltorka. Dessutom förlorade hans Bolton hemma mot Fulham med 3-1.

Fredrik Stoor värmde bänken för Fulham medan Johan Elmander startade för hemmalaget Bolton.

Fulham tog ledningen i slutet av den första halvleken genom Andy Johnson som utnyttjade ett rejält försvarsmisstag från Andy O'Brien. Men innan domaren hann blåsa av halvleken kunde Kevin Davies kvittera.

I början av den andra halvleken volleyväggade sig Johan Elmander fram i Fulhams straffområde, och fick till slut i väg ett skott, också på volley, som hade resulterat om inte Fulhammålvakten fått ut en hand i sista stund.

Men i stället utnyttjade Fulham ännu en miss av O'Brien. Först ett skott, sedan en retur i ribban, innan Simon Davies kunde trycka in bollen lågt.

Med några minuter kvar av matchen var det tack och god natt för Bolton. Diomansy Kamara fick bollen till vänster i Boltons straffområde och pricksköt in 3-1 bakom Jussi Jääskeläinen.

Erik Edman satt fast på bänken när hans Wigan slog Sunderland på bortaplan med 2-1. Charles N'Zogbia blev matchvinnare med det avgörande målet strax före halvtidspausen.

Publicerad 2009-03-14 kl 18:18