Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
Englandsbevakningen sponsras av:

Frun öppnar upp om Speeds självmord: "Var som hämtat från en skräckfilm"

England

Förre Premier League-spelaren Gary Speed tog 2011 sitt liv.
Nu öppnar hans tidigare fru Louise Speed upp om tragedin. 
- Jag önskar att det fanns en operation som kan ta bort det minnet från min hjärna, säger hon till den engelska tidningen Daily Mirror. 

Foto: Bildbyrån.

Den tidigare walesiske mittfältaren Gary Speed firade under sin spelarkarriär stora framgångar i framför allt Leeds och Newcastle och var efter karriärens slut bland annat förbundskapten i Wales. I november 2011 tog den då 42 år gamle Speed sitt liv, vilket var till stor chock för många och lamslog stora delar av fotbollsvärlden. 

Nu berättar Speeds tidigare fru - Louise Speed - för första gången om den fasansfulla upptäkten när hon fann sin tidigare make död i garaget. 

- Det går inte en dag utan att det minnet får mig att sluta andas för en sekund. Den scenen var som hämtad från en skräckfilm. Jag önskar att det fanns en operation som kan ta bort det minnet från min hjärna. Det är något jag kommer att ha svårt att förlåta Gary för. Vi var de som fick städa upp efteråt och det han gjorde var groteskt, säger hon till den engelska tidningen Daily Mirror. 

ANNONS

Vidare berättade Louise Speed i intervjun att Gary Speed, vid 17 års ålder, skrev ett brev till henne om att han redan då var deprimerad. Däremot är det ännu oklart varför den tidigare fotbollsspelaren tog sitt liv. 

Publicerad 2018-09-17 kl 12:33

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto