Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Gerrard kan spela titeln till United: "Vi tänker ta full pott i våra matcher"

Om Liverpool besegrar Chelsea finns risken att ärkerivalen Manchester United vinner ligan.
- Vi tänker plocka maxpoäng i alla våra matcher, säger lagkaptenen Steven Gerrard.

Inför seriens avslutning höjs röster från Anfield-klubbens fans – som inte vill se United ta över rekordet i flest bärgade Premier League-titlar. Förra året tangerade man just Liverpool, som står på 18 sammanlagt, och om Alex Fergusons mannar kommer etta i år går United förbi.

Ändå lovar Steven Gerrard att satsa till hundra procent i mötet med Chelsea, en match som kan komma att nästintill avgöra hela toppstriden. Chelsea ligger för närvarande etta och Manchester United tvåa.

- Vi har ett par omgångar kvar och vår tanke är att plocka med oss full pott därifrån. Kanske kan vi ta oss bakvägen till Champions League, vem vet, säger Steven Gerrard, som är medveten om det kontroversiella utgångsläget.

Han betonar i en intervju med Sky Sports att Liverpool inte bara kan fokusera på Manchester United – eftersom fler konkurrenter nosar strax under i tabellen.

- Vi är underdogs till fjärdeplatsen. Men våra fans vet också att vi har Everton som flåsar oss i nacken. Vi vill verkligen inte att de slutar högre upp än oss, säger Steven Gerrard.

Publicerad 2010-04-27 kl 11:16
Annons
Annons
Annons