Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Gosling öppnar upp om förra säsongen: "En riktig skam - värsta jag varit med om"

England

Dan Gosling uppskattade inte förra säsongen.
Watford-spelaren menar att tiden under tränare Claudio Ranieri var "riktigt obehaglig". 
- Det är barnfotboll. Som proffs lär man sig ingenting av det, säger han om träningsupplägget under italienaren, enligt Daily Mail.

Foto: Bildbyrån.

Claudio Ranieri, Ozan Tufan och Dan Gosling.

Svenske Ken Semas Watford kommer inte att spela i Premier League nästa säsong, då laget slutade näst sist och har degraderats från högstaligan till andradivisionen Championship. Det trots att huvudtränare Xisco Munoz sparkades och Claudio Ranieri ersatte honom. 

En av spelarna som gjorde matcher för Watford under den tunga perioden var Dan Gosling, som nu öppnar upp om den misslyckade säsongen.

- Tiden med Ranieri var riktigt obehaglig, säger han enligt Daily Mail, som hänvisar till Watford Observer

Gosling menar att tiden under Claudio Ranieri var "så dålig som den kan bli". Han riktar speciellt kritik mot italienarens användande av fem-mot-fem-matcher i samband med träningar. 

ANNONS

- Om du går ut på träningsplanen och bara spelar fem-manna-matcher dag efter dag, är det bokstavligen ingen fotboll. Det är barnfotboll. Som proffs lär man sig ingenting av det.

Engelsmannen har även reagerat på rekryteringen av spelaren Ozan Tufan, som han menar uppvisade en skamlig attityd. Enligt Gosling anslöt Tufan till Watford genom att uppträda på ett ointresserat sätt. Han var dock bara en del av ett större problem, hävdar Gosling.

- Det var en riktig skam. Lätt det värsta omklädningsrummet jag någonsin varit en del av. Så nu när vi rensar och försöker bygga något nytt är det uppfriskande.

Till saken hör att Dan Gosling bara gjorde fyra matcher i Premier League för Watford förra säsongen. Det menar han var "en chock". 

Publicerad 2022-07-22 kl 22:03

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto