Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Grip tror inte på Henry-lån: "Svennis har inte nämnt något"

Enligt Daily Mail vill Sven-Göran Eriksson låna Thierry Henry från Hasse Backes Red Bulls. Något chefsscouten har svårt att tro.
- Tror inte de är sugna att låna ut till Europa, säger Tord Grip till fotbollskanalen.se.

I förra veckan gjorde Sven-Göran Eriksson klart med en storvärvning till Leicester. Evertons tunga anfallare Yakubu gick på lån ut till Championship-klubben, men nu verkar fansen kunna vänta sig fler storvärvningar. Enligt Daily Mail jagar "Svennis" ett ännu större namn – den förra Arsenal-legendaren Thierry Henry.

Något som dementeras av Leicesters chefsscout Tord Grip.
- Det känner jag inte till ett dugg om, säger Grip till fotbollskanalen.se.
- Jag vet inte heller om de är så sugna att låna ut spelare till Europa efter Beckhams skada. Det kostar ju ganska mycket i försäkringspengar, fortsätter han och syftar på Tottenham-affären som gick i stå.

Skulle ett drömlån bli aktuellt kan fransmannen ändå göra högst tio matcher för klubben då MLS startar den 19 mars. Något som gör honom mindre intressant enligt Grip.
- Jag tror säkert att det är en bra värvning. Men det rör ju sig om en kort period och vi är i behov av spelare ändå fram till seriens slut. Förhoppningsvis spelar vi dessutom play-off och då blir det ytterligare matcher.
- Men visst, Henry skulle gå in i laget, säger Leicesters chefsscout Tord Grip till fotbollskanalen.se.

Tidigare har Sven-Göran Eriksson försökt knyta till sig David Beckham, Robbie Keane och Roque Santa Cruz till Leicester. Men misslyckats.

Publicerad 2011-01-18 kl 14:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons