Gyökeres i storform - gjorde två nya mål mot Fulham

Championship

Viktor Gyökeres succé ser inget slut.
Mot Fulham blev svensken tvåmålsskytt.

Inför lördagens match i Championship mellan Coventry och Fulham hade det förstnämnda lagets svensk, Viktor Gyökeres, stått för sju ligamål. Under eftermiddagen kom han att noteras för fler fullträffar.

Strax efter att den andra halvleken kickats igång, i den 47:e minuten, höll sig Gyökeres först framme och skickade in sin åttonde fullträff i ligan efter försvarsslarv i Fulham. Baljan innebar 1-1 i matchen.

Kort därefter fullbordade Coventrys Matthew Godden vändningen genom att göra 2-1 från straffpunkten.

Lite mer än 20 minuter senare - vid ställningen 3-1 efter mål av nederländaren Ian Maatsen kom - dagens andra fullträff från Viktor Gyökeres sida. Målet kom till genom att forwarden glidtacklade in bollen bakom bortamålvakten Paulo Gazzaniga.

Anfallarens mål blev matchens sista. Alltså blev det seger med 4-1 för Coventry, som nu återfinns på tredje plats i Championship-tabellen. Fulham är femma.

Coventry: Moore - Hyam, McFadzean, Clarke-Salter - Dabo, Kelly, Sheaf, Maatsen - O'Hare - Gyökeres, Godden.

Fulham: Gazzaniga - Odoi, Mawson, Ream, Robinson - Onomah, Reed - Wilson, Reid, Kebano - Mitrovic.