Gyökeres matchhjälte - med första målet på nästan fyra månader

Championship

Viktor Gyökeres har inte gjort mål på nästan fyra månader.
Men nu är måltorkan bruten för svensken.
Han blev matchhjälte när han gjorde enda målet i Coventrys match mot Stoke.

Under hösten öste Viktör Gyökeres in mål för Coventry City i Championship. Svensken bjöd på hela nio mål på elva matcher. Men sedan 2 oktober har framfarten stannat av, då han sedan dess endast gjort en assist.

På tisdagskvällen ställde Coventry mot Stoke City – och då bröt Gyökeres måltorkan. Han spelade från start i matchen som var mållös när domaren blåste pausvisslan.  Det dröjde innan målet kom tills klockan närmade sig 70 minuter.

Då satte Gyökeres 1-0 för sitt Coventry, vilket skulle bli det enda målet i matchen. Med första målet på nästan fyra månader blev 23-åringen därmed matchhjälte och förde laget till tre poäng.

Publicerad 2022-01-25 kl 22:54