Haaland bröt måltorkan i Citys vändning

Han hade inte gjort mål sedan 3 mars.
Borta mot Crystal Palace slog Erling Haaland till.
Manchester City vände underläge till seger med 4-2.

Mötet mellan Crystal Palace och Manchester City på Selhurst Park var bara tre minuter gammalt när hemmalaget hittade rätt.

Jean-Philippe Matetas 1-0-mål innebar dock bara kortvarig glädje för hemmalaget. Tio minuter senare kvitterade Kevin De Bruyne med ett klockrent skott i bortre krysset.

- De Bruyne är en spelare i världsklass. Det begreppet används så ofta när det gäller honom, men han visar att det är precis vad han är. Ett magnifikt avslut, säger förre Nottingham Forest-tränaren Mark Warburton i BBC.

Jordan Ayew hann träffa ribban, men andra halvlek hann knappt dra igång förrän det istället blev City som tog ledningen via Rico Lewis.

Med halva halvleken spelad fick till sist Erling Haaland också näta igen. Han stötte in 3-1 från nära håll - på inspel av De Bruyne - och gjorde sitt första mål sedan 3 mars.

De Bruyne ville inte vara sämre. Den belgiska mittfältsstjärnan prickade in 4-1, vilket var hans 100:e mål i City-tröjan. Odsonne Edouard reducerade till 4-2 i slutminuterna.

City kliver upp på samma poäng som Liverpool, som i morgon gästar Manchester United.