Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Hargreaves vill rädda karriären – besöker tysk specialist

Owen Hargreaves är en av toppfotbollens mest skadedrabbade spelare. Nu vill han rädda sin karriär med hjälp av en tysk specialläkare.

I maj 2007 värvade Manchester United den Kanadafödde mittfältaren Owen Hargreaves från Bayern München. Hargreaves har alltså tillhört United i snart fyra år, men har bara spelat 39 matcher för klubben. Envisa knä- och lårskador har stört mittfältaren länge.

I november 2010 gjorde Hargreaves överraskande comeback i en match mot Wolverhampton – men det tog bara sex minuter innan en lårskada tvingade honom att utgå. Sedan dess har han inte spelat för klubben.

Hargreaves kontrakt går ut i sommar och den före detta engelske landslagsmannen gör nu ett sista försök att komma tillbaka från skadan. I helgen väntas han komma hem till Manchester efter en veckas rehabilitering och behandling hos den tyske specialisten Hans Müller-Wohlfahrt i München, rapporterar The Telegraph.

Om mittfältaren inte blir spelklar snart förväntas han inte få förnyat kontrakt med Fergusons United, som då uppges vilja satsa på andra, mindre skadedrabbade alternativ.

Publicerad 2011-03-11 kl 11:24
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons