Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Henke: "Ångrar att jag lämnade United"

Henke Larsson nobbade en förlängning med Manchester United för att återvända hem till Helsingborg.
- Det är det enda jag ångrar med min karriär, säger han.

Den svenske tränaren ställer upp på en lång intervju med Fifas hemsida och berättar bland annat om hur det gick till när han - trots allt – valde bort Premier League för allsvenskan.

- Om det är något jag ångrar med min karriär är det att jag reste hem till Sverige när Mister Ferguson försökte få mig att bli kvar i Manchester United. Jag skulle ha stannat där längre, för jag hade en fantastisk tid i klubben och alla inom klubben var sugna på att behålla mig. Min tid där var för kort, säger Larsson.

Han fortsätter:

- Även om jag var 35 kände jag att jag fortfarande hade bra fotboll inom mig. Så ja, det ångrar jag. Men ser man till min karriär är det ju bra att jag bara ångrar en sak.

”Henke” berättar också lite om sin stil som tränare. Han slår fast att han aldrig skulle kunna härma vare sig Alex Ferguson, Martin O’Neill eller Frank Rijkard – oavsett om han skulle vilja.

- Jag måste stå på egna ben, med min egen stil och det är vad jag försöker att göra. Jag skulle säga att jag antagligen är mer aggressiv som tränare än jag var som spelare. Man måste prata mer, det är naturligt, och jag snackar definitivt mer med domarna nu än någonsin tidigare, säger Larsson.

Publicerad 2010-10-11 kl 15:29
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons