POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Henrik Larssons son på Uniteds, Citys och Liverpools radar: ”Bara spekulationer”

Foto: Scanpix

Kan det bli en ny Larsson i Uniteds tröja

Enligt radiokanalen Talksport scoutar Manchester United, Manchester City och Liverpool Jordan Larsson, son till Henrik Larsson.

- När något händer, då kan jag säga något om det, säger Henrik Larsson till fotbollskanalen.se.

Henrik Larsson är ett stort namn på de brittiska öarna efter att han uppnått legendarstatus i Celtic och gjort avtryck i Manchester United som han spelade för 2007.

Nu börjar det surras om Jordan Larsson, ”Henkes” son. Jordan Larsson har som 15-åring slagit sig in i division 2-laget Högaborgs a-lag och har gjort flera mål under säsongen, och har tagits ut till landslagssamling med P97landslaget.

Enligt radiokanalen Talksport följer storklubbar som Manchester United och Manchester City nu Jordan Larssons framfart. Och enligt Sunday People är även Liverpool intresserat.

Om någon skulle bestämma sig för att göra något seriöst av sitt intresse så kan det bli svårt att övertala Larsson att flytta. Så här sade hans tränare, Kenneth Karlsson, till fotbollskanalen.se i höstas.

- För oss är det viktigt att inte lägga någon extra press på honom, utan bara låta honom ha roligt och spela in sig i laget. Både vi och Henrik är glada att han inte "försvinner" in i en ungdomsakademi utan att han tar den här vägen i stället.

Jordan Larssons pappa, Henrik Larsson, vill inte kommentera något eventuellt intresse för hans son.

- Det är bara spekulationer. Den dagen något händer kan jag säga något. Nu är det bara onödigt, säger han till fotbollskanalen.se

Publicerad 2012-11-28 kl 15:04
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå