Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Heskey gör sensationell comeback på Anfield: Det är fantastiskt

England

Emile Heskey lämnade Liverpool 2004. Tio år senare få han återigen kliva ut på Anfield när hans Bolton är på besök i FA-cupen.
– För några månader sedan jobbade jag för LFC TV, säger han.

Foto: Scanpix

Liverpool-spelarna Emile Heskey, Michael Owen och Steven Gerrard firar efter att ha målat i FA-cupfinalen mot Arsenal 2001.

I början av 2000-talet bildade Emile Heskey ett fruktat anfallspar tillsammans med Michael Owen. Även om den senare blev den klarast lysande stjärnan finns den ömsesidiga kärleken mellan anfallaren och klubben kvar.
Nu återvänder Heskey, 37 år gammal, med sitt Bolton i FA-cupen.
– Jag älskade tiden i Liverpool. Att gå ut på planen och höra fansen ropa ditt namn är en dröm som går i uppfyllelse, säger han enligt TV2 Norge.

Efter att Heskey lämnade Liverpool 2004 efter 60 mål och 223 matcher gick karriären lite utför. Han la Birmingham, Aston Villa och Wigan bakom sig innan han 2012 lämnade England för Australien och Newcastle Jets.

ANNONS
Många trodde nog att hans karriär på den engelska scenen var slut men Boltons nya ledning med Neil Lennon och Johan Mjällby gav Heskey chansen och efter att ha lottats mot Liverpool i FA-cupen får alltså Heskey återvända "hem".
– Det är fantastiskt att jag får återvända till Anfield. För bara några månader sedan jobbade jag för LFC TV (klubbens egna tv-kanal), säger han.

– Fansen var fantastiska mot mig så förhoppningsvis får jag ett bra mottagande och kan spela bra. Det är på den scenen jag får fram det bästa hos mig.
Publicerad 2015-01-24 kl 08:31

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto