Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Hughes: "City hade lyckats bättre med mig som tränare"

Mark Hughes sparkades från Manchester City under förödmjukande former. Sedan tog Roberto Mancini över.
- Klubben hade lyckats bättre med mig som tränare, säger Hughes.

Trots värvningar för flera hundra miljoner under sommaren har det ljusblå Manchesterlaget inte utmanat i toppen som förväntat. Femteplatsen hittills i Premier League imponerar inte och enligt Mark Hughes hade det smartaste varit att helt enkelt behålla honom som ledare.

- Jag vet vad jag lämnade. Klubben och spelargruppen jag hade varit tillräckligt bra för att uppnå sina mål. Om jag varit kvar hade jag dessutom sammanlagt haft 2,5 år i klubben, vilket skulle ha underlättat, säger Hughes till The Guardian.

Roberto Mancini håller inte med.

- Vi har förbättrats mycket. Vi har vunnit många bortamatcher. Man vet ingenting förrän vid säsongens slut, men målet är att vi ska ta oss till Champions League, och det tror jag att vi klarar, säger han.

Den nuvarande Citytränaren riktar även en passning till sin föregångare.

- När en manager inte fungerar kommer en annan in. Sådant är livet i vår bransch. Om man inte klarar av att godta det gör man inte sitt jobb, säger Mancini.

Relationen duon emellan har rapporterats vara frostig under hela Mancinis tid i England. Vilket mottagande tränarna ger varandra får vi se vid klockan 16 på söndagen, när Hughes nuvarande lag Fulham ställs mot just City i ligan.

Publicerad 2010-11-21 kl 14:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons