Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Hughes pressad – Hiddink ryktas vara på väg in

Mark Hughes har hamnat under än hårdare press sedan uppgifter om Manchester Citys intresse för Guus Hiddink dykt upp i England.

Mark Hughes förfogar över ett stjärnspäckat lag som köpts in för dyra pengar – men Citymanagern har inte fått sitt lag att lyfta riktigt och i takt med att trepoängarna uteblivit har spekulationerna om när han ska bytas ut fortsatt i England.

Pressen på Hughes ökar nu ytterligare efter att holländske supertränaren Guus Hiddinks agent avslöjat att City hört av sig till honom med en förfrågan om ett möte med Hiddink.
- Ja, jag pratade med Garry Cook (Citys vd). Han frågade mig om det skulle vara lönt att träffas för att diskutera framtiden och vad som skulle hända i sommar. Men jag svarade att Guus har kontrakt med Ryssland, sade Hiddinks agent Cees Van Nieuwenhuizen.

Van Nieuwenhuizen säger också att Juventus hört av sig om Hiddink, men att holländaren har erbjudande om ett kontrakt med det ryska förbundet i ytterligare två år, och att han trodde att Hiddink ämnade stanna i Ryssland.

Enligt The Telegraph finns det dock källor som säger att Hiddink inte alls kommer att förlänga med Ryssland utan kommer att överväga andra alternativ.

Manchester City som tidigare i veckan fick stryk av Tottenham med 3-0 möter i helgen Sunderland.

Publicerad 2009-12-18 kl 09:23
Annons
Annons
Annons