Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Internationell media: Spurs-back utsatt för väpnat rån - lyckades fly efter skottlossning

Premier League

Emerson Royal har blivit utsatt för ett väpnat rån i Brasilien, enligt internationella medier.
Tottenham-backen ska dock ha lyckats fly efter att skottlossning brutit ut på platsen. 

Foto: Bildbyrån

Emerson Royal var med om en skräckupplevelse under natten till fredagen, rapporterar bland annat O Liberal och Jovem Pan Esportes. Tottenham-backen ska ha blivit utsatt för ett väpnat rån i samband med att han lämnat en nattklubb i San Paulo, Brasilien runt klockan tre.

Enligt uppgifterna ska en gärningsperson ha hållit Emerson under pistolhot och krävt honom på värdesaker. En polis som inte var i tjänst vid tillfället ska då ha sett den misstänkte tjuven och öppnat eld mot honom, samtidigt som Emerson lyckades fly undan oskadd.

Rapporter hävdar att 29 skott avlossades på platsen, varav ett träffade gärningspersonen i ryggen. Han fördes sedermera till ett närliggande sjukhus.

Annons

Emerson uppges vara omskakad och chockad efter händelsen. 23-åringen fick till slut tillbaka sin klocka och sitt armband, som rånaren först stal. Spelarens pappa har berättat om händelseförloppet för O Liberal.

"Gud skickar änglar till jorden, det bekräftas varje dag. Den här människan kallar jag en ängel, han riskerade sitt eget liv för att rädda mitt. Jag kommer förevigt att vara dig tacksam, det är tack vare dig jag är här i dag. Tack", skriver Emerson på sitt Instagram-konto, tillsammans med en bild på polismannen. 

Emerson Royal värvades till Tottenham från Barcelona förra sommaren.

Publicerad 2022-06-03 kl 17:16

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto