Men i 97:e minuten föll Manchester United.
"Chockerande prestation", skriver ESPN:s journalist Rob Dawson.
- Jag svävar på moln, säger Fulham-hjälten Alex Iwobi till BBC.

Forwardslöftet Omari Forson, 19, gjorde sin första match från i start i Manchester United-tröjan när Fulham gästade Old Trafford på lördagen. Han ersatte skadade Rasmus Højlund.

- Forson förtjänar att spela. Han har bevisat det som inhoppare och i träning, nu måste han visa det som startspelare, säger chefstränare Erik ten Tag före avspark.

I övrigt tog även Victor Nilsson Lindelöf plats i elvan. Den svenske landslagskaptenen startade som vänsterback i stället för Luke Shaw.

När matchen väl var igång var det gästerna som inledde bäst. Tidigt hade Alex Iwobi chans att ge Fulham ledningen, men nigerianens skott från nära håll gick tätt utanför.

Kort därefter hade lagen varsin stolpträff. Första halvlek blev dock mållös: ställningen var 0-0 i paus. Men en bit in i andra akten fick Fulham betalt för sitt spelövertag.

En hörna damp då ner framför fötterna på Calvin Bassey, som distinkt tryckte dit 1-0 till gästerna i nättaket. Det var mittbackens första fullträff i Fulham-tröjan.

"Välförtjänt mål. Fulham har varit det klart bättre laget så här långt", skrev BBC-journalisten Simon Stone på X.

Paul Hirst på The Times fyllde i:

"Helt rättvist. Manchester United har varit usla hittills".

United tryckte på för ett kvitteringsmål i slutskedet av matchen och i 89:e kom utdelningen. Harry Maguire var påpasslig i straffområdet när han stötte in 1-1 från nära håll.

Men det blev inte slutresultat.

För mitt i hemmalagets jakt på ett ledningsmål kontrade Fulham - och avgjorde matchen. Alex Iwobi fick bollen i straffområdet, vek inåt och placerade kyligt in 1-2 i den 97:e minuten.

"Det finns många utmanare, men det här var en av Manchester Uniteds sämsta prestationer den här säsongen. Chockerande", skriver ESPN-journalisten Rob Dawson.

Förlusten var den första under 2024 för Erik ten Hag och hans mannar. En tung smäll för United, som nu har åtta poäng upp till Aston Villa på fjärdeplatsen i Premier League-tabellen.

Hjälten Iwobi var överlycklig efter slutsignal:

- Jag svävar på moln just nu. Att vinna här - det finns ingen bättre känsla. Vi gjorde en väldigt bra insats och det handlar om att få resultat, säger Fulham-spelaren till BBC.

- Den här segern kommer ge oss otroligt mycket självförtroende. Alla är höga på sina känslor just nu och vi kommer att behöva komma ner från det, men det är definitivt en självförtroendeboost. Det är en seger att minnas.

Victor Nilsson Lindelöf fick en trea i betyg för sin insats av lokaltidningen Manchester Evening News. Bara Omari Forson och Bruno Fernandes fick lägre.

"Övertygade återigen inte som vänsterback", skriver tidningen.

Manchester United: Onana - Dalot, Varane, Maguire, Nilsson Lindelöf - Casemiro, Mainoo - Forson, Fernandes, Garnacho - Rashford.

Fulham: Leno - Castagne, Bassey, Tosin, Robinson - Reed, Lukic - Iwobi, Pereira, Wilson - Muniz.