Jansson målskytt i dramatiska kryssmötet

Championship

Pontus Jansson skrev in sig i målprotokollet för Leeds mot Aston Villa - men fick se hemmalaget kvittera på straff.

Leeds hade chansen att klättra upp till en tredje plats i tabellen. Länge såg det ut som att Pontus Jansson skulle fixa tre poäng till gästerna.

I den 54:e minuten lyckades Leeds-fansens gunstling Pontus Jansson nicka in 1-0 till gästerna efter en hörna.

Bollen gick rätt på målvakten Mark Bunn som tappade inte lyckades stoppa Jansson från att sätta ledningsmålet.

Mittbacken firade målet tillsammans med de tillresta supportrarna.

Bara minuter senare fick Jansson chansen att öka på ledningen. Mittbacken stod helt omarkerad i straffområdet och kunde på halvvolley dra bollen i ribban.

I stället fick Leeds nöja sig med en poäng.

Jonathan Kodja visade ingen pardon från när han från straffpunkten dundrade in kvitteringsbollen i den 86:e minuten.

Marcus Antonsson satt på bänken hela matchen för Leeds.