Jansson ut skadad i Leeds första förlust för säsongen

Championship

Leeds föll för första gången den här säsongen när Millwall vann med 1-0.
Laget blev reducerat till tio man i den 82:a minuten när Pontus Jansson tvingades av med en skada.

Leeds har gått mycket starkt i Championship den här säsongen. Men under lördagen kom den första smällen när Millwall vann med 1-0.

Matchens enda mål kom i den 73:e minuten genom Aiden O'Brien. Leeds kvitteringsjakt blev svår när Pontus Jansson tvingades ut med en skada i den 82:a minuten. Gästerna hade använt alla sina byten och kunde därför inte ersätta svensken.

Leeds förlust var lagets första för säsongen. Man leder dock ändå ligan med klart bättre målskillnad än Wolverhampton och Cardiff som har samma poäng - 17.

Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän