Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND
14v

Jens T Andersson aktuell för Premier League: "Har diskussioner med ett par klubbar"

Foto: Bildbyrån

AIK:s tidigare sportchef Jens T Andersson kan hamna i England.
Anderssons agent Will Salthouse berättar för Expressen att det förs samtal med flera Premier League-klubbar och en Championship-klubb.
- Det vi diskuterar är en roll där han blir klubbdirektör eller chef för spelarrekrytering, säger Salthouse till tidningen.

Mellan 2010 och 2013 var Jens T Andersson sportchef i AIK, och sedan dess har han även varit sportchef i kroatiska Hajduk Split och danska Århus. Nu skriver Expressen att han är aktuell för en återkomst i AIK då han har intervjuats för den nya klubbdirektörsrollen i klubben, men att styrelseskiftet i AIK gjort att det är något oklart kring frågan.

I stället kan han hamna i England. Expressen har pratat med Anderssons agent Will Salthouse att det förs samtal med klubbar i Premier League och andradivisionen The Championship.

- Det stämmer. Vi har diskussioner med ett par klubbar. Även en klubb i Israel. Vi får se vad som händer. Med tanke på sekretessen kan jag inte säga vilka klubbar det rör sig om men det handlar om klubbar i Premier League, en i The Championship och en i Israel, säger Salthouse till tidningen.

- Det vi diskuterar är en roll där han blir klubbdirektör eller chef för spelarrekrytering.

Vidare menar Salthouse att något skulle kunna bli klart i juni i sommar.

Publicerad 2018-04-06 kl 16:09

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER