Jones skadad - utökar Uniteds skadelista

Phil Jones klev av skadad i första halvlek i mållösa landskampen mot Tyskland. Manchester United-backen fick en smäll redan i 23:e minuten och kunde inte fortsätta spela i matchen.

Englands hårdföre mittback Phil Jones inledde starkt för England, när Tyskland tryckte på för ett tidigt ledningsmål på Wembley. Han höll i den 22:e minuten kvar landslaget på egen hand i matchen, när Manchester Citys Leroy Sane sköt från nära håll, men mittbacken offrade sig och nickade undan avslutet från mållinjen.

Men bara minuten senare, så föll han åter till gräset och fick lämna planen skadad. Liverpool-talangen Joe Gomez ersatte honom och debuterade därmed för det engelska landslaget.

Det är ännu oklart hur allvarligt det är med Jones, men det är i vilket fall ett tungt bakslag för United, som redan har en lång skadelista med bland annat Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Michael Carrick och Marcos Rojo.

England red i slutändan ut Tysklands press mot hemmamålet och fick med sig ett kryss. Det blev till slut 0-0 på Wembley.

Publicerad 2017-11-10 kl 22:54