Jorginhos klassavslut gav Chelsea segern - Kepa tillbaka i målet

Kepa Arrizabalaga var bänkad i veckomatchen mot Tottenham men var tillbaka under lördagen mot Fulham.
Då vann Chelsea med 2-1, där Jorginhos klassavslut efter en halvtimme avgjorde.

Kepa Arrizabalaga blev först bötfälld och sedan bänkad efter händelsen i ligacupfinalen mot Manchester City förra veckan, när målvakten vägrade bli utbytt av Maurizio Sarri. Mot Fulham var målvakten tillbaka mellan stolparna när Chelsea slog sina Londonrivaler med 2-1.

Gonzalo Higuain öppnade målskyttet efter tjugo minuter när han mötte Azpilicuetas inlägg och tryckte in bollen bakom Rico med ett välplacerat skott. Fulham svarade direkt med en fin hörnvariant som lämnade Calum Chambers helt fri vid bortre stolpen, där mittfältaren helt obevakad tryckte in kvitteringen från nära håll.

Men bara tio minuter efter Chelseas första mål tog laget ledningen igen. Eden Hazard utmanade in mot straffområdet och gav yta till Jorginho, som avlossade en välplacerad bredsida i krysset bakom Rico.

Målet blev matchens sista och gav Chelsea tre poäng i kampen om platserna i toppen. Laget är fortsatt sexa i tabellen, men är nu bara en poäng bakom Arsenal på femteplatsen och två poäng bakom Manchester United som är fyra. För Fulham är det fortsatt tungt, då ännu är nästa sist och nu har tio poäng upp till Southampton och säker mark.

Fulham: Rico - Odoi, Nordveit, Ream, Bryan - Chambers, McDonald - Babel, Cairney, Sessegnon - Mitrovic

Chelsea: Arrizabalaga - Azpilicueta, Rüdiger, Christensen, Emerson - Kante, Jorginho, Barkley - Willian, Higuain, Hazard