Drömpremiär för Manchester United - stjärnduo levererade

Manchester United fick en drömstart på den nya Premier League-säsongen.
Bruno Fernandes stod för ett hattrick - och Paul Pogba för fyra assist - när Leeds besegrades med hela 5-1 inför ett fullsatt Old Trafford.
- Vi har saknat fansen och vi är väldigt nöjda över det här resultatet, säger Fernandes till BT Sport.

Efter fjolårets andraplats var Manchester United ute efter att starta den nya Premier League-säsongen på bästa tänkbara sätt när man tog emot antagonisten Leeds inför ett fullsatt Old Trafford under lördagen.

Stjärnvärvningen Jadon Sancho inledde på bänken för Manchester United, medan Raphaël Varane var helt utanför truppen. Victor Nilsson Lindelöf bildade därmed mittbackspar med Harry Maguire.

Bruno Fernandes gav Man United den perfekta säsongsstarten när portugisen blev frispelad i djupled av Paul Pogba och satte dit 1-0 bakom en utrusande Illan Meslier i Leeds-målet. Då hade det gått en halvtimme av matchen.

Kort in i andra halvlek kvitterade gästernas Luke Ayling till 1-1 när han fick på en riktig missil från distans och skickade bollen i nät bakom David De Gea. Repliken lät dock inte vänta på sig från värdarna.

Pogba stod för sin andra assist i matchen när han lyfte fram bollen till en djupledslöpande Mason Greenwood. Anfallstalangen avslutade med vänsterfoten via den bortre stolpen in i mål till 2-1 bara fyra minuter efter 1-1-målet.

Bara ett par minuter senare utökade hemmalaget till 3-1 när Bruno Fernandes sköt ett skott som precis passerade mållinjen innan Leeds-spelare hann rensa. Vem som stod för assisten? Paul Pogba - med sin tredje målgivande passning för säsongen.

Fem minuter därpå, med 59 minuter på klockan, fullbordade Bruno Fernandes sitt hattrick när han dunkade in 4-1 från nära håll efter en precis långpassning från Lindelöf.

Med knappa 70 minuter på klockan utökade Fred till slutresultatet 5-1 när Pogba spelade in bollen från vänster och noterades för sin fjärde(!) assist i matchen.

Det är en assist mer än Pogba mäktade med under hela förra ligasäsongen. Han blev också förste Manchester United-spelare att göra fyra assist i en Premier League-match.

Efteråt var det en glad Bruno Fernandes som mötte pressen:

- Vi har saknat fansen och vi är väldigt nöjda över det här resultatet. Vi väntade så länge, så alla är glada för dem (fansen) i dag, säger han till BT Sport.

- Mitt mål varje säsong är att bli bättre än den förra säsongen. Varje insats vill jag göra bättre och bättre. Jag började med tre mål men det är en lång väg att vandra.