POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Kallt välkomnande för nya Liverpoolägarna: ”Vi ville ha en rik shejk”

De hatade amerikanerna Hicks och Gilett ut - nya amerikanska ägare in i Liverpool. Ett skifte som inte verkar vara populärt bland fansen.

Tom Hicks och George Giletts tid som ägare av Liverpool har inte direkt präglats av varma relationer till fansen. Liverpoolpubliken har öppet demonstrerat sitt missnöje med Hicks och Gilett och lättnaden när de tvingades sälja klubben var antagligen stor - men frågan är hur fansen kommer att ta emot de nya ägarna, även de amerikaner.

De nya ägarna blir, om köpet går igenom slutgiltigt, är New England Sports Venture, som bland annat äger baseballaget Boston Red Sox. Och även om de kanske borde ges en chans att bevisa att de kan göra ett bättre jobb än sina landsmän Hicks och Gilett kommer de inte direkt till dukat bord.
- De kommer inte att få en chans, vil litar inte på ”jänkarna” längre, säger Paul Tremarco som har säsongsbiljett och ägare till The Arkles Pub som ligger precis vid Anfield, till AP.

- Vi blir utskrattade. Vi ville egentligen ha en rik arab från Förenade Arabemiraten, fortsätter Tremarco och tänker antagligen på Manchester Citys stenrike ägare Shejk Mansour.

Publicerad 2010-10-07 kl 09:19
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå