Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Kanes nästa mål - spel i NFL: "En verklig ambition"

Premier League

Harry Kane nöjer sig inte med att sparka på en rund boll. Han vill fortsätta med en oval. Han vill spela amerikansk fotboll.
- Det är en verklig ambition, säger Tottenhamstjärnan till ESPN.

Foto: Bildbyrån.

Clive Allen, en gång också i Tottenham, avrundade sin karriär på 90-talet med spel som kicker i NFL Europe. Kane går i liknande tankar om amerikansk fotboll.

- Det är en verklig ambition. Något som jag definitivt vill testa om 10-12 år, säger den engelska landslagsanfallaren till ESPN.

Kane har siktet högre inställt än Allen. För 25-åringen handlar det om drivkraften att utmana sig själv att alltid vara bäst.

- Om man spelar i Premier League och VM, och därefter i NFL – skulle man vara ansedd som den bästa idrottsmannen någonsin? undrar han.

New England Patriots storstjärna Tom Brady, var i unga år en inspirationskälla för Kane.

ANNONS

- Inte många trodde att han skulle bli så bra, eller ens spela NFL, men det slutade med att blev den bästa någonsin, påpekar Kane för ESPN. 

I förra veckan berättade Monacos anfallare Falcao att han drömmar om en basebollkarriär, en sport han ägnade sig åt som yngre. ”Jag pratar ofta med min fru om det. Jag tror att när jag är klar med fotbollskarriären, då kommer jag att påbörja en som professionell basebollspelare”, berättade Falcao för France Football.

Publicerad 2019-03-28 kl 13:29

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto