POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

KLART: Anelka till West Bromwich

Nicolas Anelka är klar för West Bromwich. Det är fransmannens tolfte klubb i karriären.

- Köpet av Nicolas kommer höja alla i klubben, säger tränaren Steve Clarke

Sedan Anelka var en tongivande spelare i Chelsea har fransmannen hunnit med både ett äventyr i Kina och ett i Juventus. Nu går flyttlasset ännu en gång till England och West Bromwich.

- Jag känner honom sedan jag arbetade med honom i Chelsea. Han är ett fullblodsproffs med hög arbetsmoral, säger Steve Clarke som tidigare varit assisterande tränare i Chelsea.

Han skriver på för klubben utan  någon övergångssumma då han bara var under ett lånekontrakt med Juventus efter han brutit med sin kinesiska klubb. Kontraktet med West Bromwich gäller över ett år men klubben har en option att förlänga det med ännu ett.

- Förhoppningsvis kommer han inspirera de andra spelarna till ännu högre höjder än vad vi nått tidigare. Jag tror att köpet av Nicolas kommer höja alla i klubben, säger Steve Clarke.

I klubben spelar svenskarna Jonas Olsson och Markus Rosenberg. Rosenberg, som haft svårt att få mycket speltid i West Bromwich men som fick spela i säsongsavslutningen, kommer nog få ännu svårare att ta en plats i startelvan med Anelka i laget.

Publicerad 2013-07-05 kl 08:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå