POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

Klopp: "En stor bedrift av oss - nu måste vi leverera"

Foto: Bildbyrån.

Liverpool sålde för ett par år sedan klubbens största stjärnor.
Nu gläds Jürgen Klopp åt att klubben i stället får behålla spelare.
- Det är en stor bedrift, säger han enligt ESPN. 

Liverpool prenumererade för ett antal år sedan inte på topplaceringar i Premier League med återkommande spel i Champions League. Klubben var under en period en säljande förening, då bland annat Fernando Torres, Luis Suarez och Philippe Coutinho lämnat klubben för andra klubbar under de senaste åren. 

I sommar har tränaren Jürgen Klopp hittills fått behålla sin anfallstrio - Sadio Mané, Mohamed Salah och Roberto Firmino - vilket förstås är till stor glädje för honom.

- När jag pratar om god stämning i klubben, så pratar jag inte bara om våra fans. Vi är Liverpool och spelare vill vara en del av den här klubben, säger Klopp enligt ESPN.

- Det är en riktigt stor bedrift av klubben eftersom att spelarna, till exempel Firmino, Salah, Mané och andra i laget kan spela för i stort sett alla klubbar i hela världen, fortsätter han. 

Däremot känner han nu press på sig att leverera resultat nästa säsong, då Liverpool även varit aktivt i sommarens transferfönster och till nästa säsong kan använda sig av nya spelare som Fabinho, Naby Keita, och Alisson, som anslöt senast. 

- Situationen är förbättrad, då spelare inte bara kommer till den här klubben för att sedan komma vidare. Det är bra, men nu måste vi också leverera. 

Publicerad 2018-07-31 kl 07:46
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå