Lampard sköt Chelsea mot guldet – då surade Drogba ihop

Frank Lampard sköt 2-0 och guldet närmare Chelsea. Men Drogba hade velat ta straffen, vägrade fira – och var förbannad resten av halvleken.

Det var efter drygt 30 minuters spel som Lampard blev neddragen i straffområdet och visade ut Wigans Gary Caldwell. Drogba ville ta straffen och gå upp i ensam ledning i skytteligan. Det var dock Frank Lampard som la upp bollen på straffpunkten och placerade in 2-0-målet till Chelsea.

Efter straffen vägrade Drogba fira utan vandrade förbannad tillbaka mot mittlinjen. Lampard sprang framtill honom och försökte få ivorianen att sluta sura fokusera på matchen – men Drogba fortsatte att vifta med armarna och visa sitt missnöje resten av halvleken.

Publicerad 2010-05-09 kl 18:17