Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
Englandsbevakningen sponsras av:

Lampard ställs mot Mourinho: "Människor som José lämnar avtryck"

Championship

Derby ställs i kväll mot Manchester United.
Då möter Frank Lampard sin före detta manager José Mourinho – och Chelsea-legendaren har lärt sig en del av portugisen.
- Han har lyft spelare och individer. När du sedan blir manager försöker du ta vara på den egenskapen, säger Lampard enligt The Guardian.

Foto: Bildbyrån.

Chelsea-legendaren och den tidigare engelska landslagsmannen Frank Lampard avslutade sin spelarkarriär år 2016. Efter det arbetade han bland annat för BT Sports.

Men i somras bytte han fotbollsinriktning när han tog sitt första tränaruppdrag i Derby County i Championship.

Nu får han mäta sig med sin före detta tränare Jose Mourinho då Derby i kväll ställs mot Manchester United i ligacupen. Lampard kommer ihåg sin tränare väl och hyser stor respekt för honom. Dessutom snappade Lampard upp en del av Mourinhos ledarskap under tiden i Chelsea.

- Han har lyft spelare och individer. När du arbetar med människor som Jose så lämnar de avtryck efter sig. När du sedan blir manager försöker du ta vara på den egenskapen, säger Lampard enligt The Guaridan.

ANNONS

José Mourinho har fått en del kritik under sin tid i Manchester United och en del menar att han har dalat. Det tycker Lampard är oförtjänt med tanke på vad portugisen presterat i United.

- När du är manager för Manchester United och har det cv:t och bakgrunden som Mourinho har – det är inte gammal historia, utan färsk historia, Europa League, FA-cupen – då är det klart att du har det, säger han.

Publicerad 2018-09-25 kl 10:28

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto