POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
38v

Landslagsduon dök inte upp i rätten - kritiseras: "Jag är inte imponerad"

Foto: Bildbyrån.

Kristoffer Nordfeldt och Martin Olsson hade båda överklagat sina fortkörningsdomar.
Men duon dök inte upp i rätten på grund av match – och får nu kritik.
- Jag tror inte att de förstått sina skyldigheter inför en domstol, säger distriktsdomaren Neale Thomas enligt Wales Online.

Landslagssvenskarna Martin Olsson och Kristoffer Nordfeldt noterades båda, under slutet av fjolåret, för att ha kört för fort med sina respektive bilar. Olsson med sin Range Rover den 26 november – och Nordfeldt med sin Volvo på juldagen.

De båda överklagade dock domarna – och tanken var att de båda skulle infunnit sig i rätten under tisdagen. Där dök dock ingen av dem upp på grund av att Swansea spelade match mot Stoke (förlust, 0-1), inte heller någon advokat fanns på plats och för det får man kritik av distriktsdomaren Neale Thomas.

- Jag tror inte att de förstått sina skyldigheter inför en domstol. Om en domstol ber dem att närvara ska de närvara i domstolen, säger han till Wales Online.

Enligt tidningen ska ett mail ha skickats till personelen i rätten där spelarna förklarat att det inte gick närvara på grund av matchen mot Stoke. Spelarnas överklaganden hade en gång tidigare skjutits upp på grund av att duon då befunnit sig utomlands.

Neale Thomas säger också att han nu beslutat sig för att avslå spelarnas överklaganden och domarna (som inte framgår) står fast.

- Jag är inte imponerad av deras idé om att domstolar ska anpassas efter deras bekvämlighet. Jag avslår deras överklaganden.

Kristoffer Nordfeldt satt på bänken under hela matchen och Olsson får av tidningen sex av tio i betyg. Joel Asoro hoppade in och får fem av tio i betyg.

Publicerad 2018-09-19 kl 07:39
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå