POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Larsson försvarar O'Neill: "Det är spelarnas fel"

Sunderland floppar - men Sebastian Larsson försvarar tränaren Martin O'Neil.
– Vi spelare måste ta ansvar för detta och reda ut den situation vi befinner oss i, säger Larsson.

Sunderland storsatsade inför säsongen med värvningar av Adam Johnson och Steven Fletcher. Klubbens mål var satt mot den övre halvan men flera floppar och underprestationer har nu lett till att laget får kämpa för att undvika nedflyttning.

I sådana situationer brukar ofta tränaren vara den första som får ta stryk med svenske stjärnan Sebastian Larsson tar tränaren Martin O’Neil i försvar.
– Om man tittar på truppen så bör vi inte vara i den situation som vi befinner oss i, säger Larsson till Shields Gazette.
– Men vi måste inse att det är vi spelare som måste ta ansvar för detta och reda ut den situation som vi befinner oss i. Vi kan inte skylla över det på någon annan utan måste visa att vi är det laget som folk förväntar sig att vi ska vara. Vi vet att vi kan, men säga det är en sak och att prestera är en annan, fortsätter Larsson.

Med bara en seger de senaste tio matcherna tar Sunderland nu emot regerande Champions league-mästaren Chelsea på lördag.
– Vi möter ett av de bästa lagen nu, så vem vet, det kanske kan vara bra för oss? Det är ingen rolig situation Chelsea har nu men det kan vi inte lägga kraft på, vi har nog med oss själva. Vi behöver poäng, inget annat, avslutar Larsson.

Publicerad 2012-12-07 kl 18:02
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå