Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Larssons tränare kan sluta - efter sex veckor

Foto: Scanpix

Sunderlands tränare Gus Poyet hotar med att sluta om klubben köper spelare som klubbens fotbollsansvarige Roberto De Fanti valt och inte tränaren själv.

Endast sex veckor har gått sedan Sunderland anställde uruguayanen Gus Poyet och redan nu sätter han ned foten i samarbetet med den fotbollsansvarige Roberto De Fanti.

-Vi pratade om en position häromdagen och övervägde mellan fyra spelare. Jag valde två, det var enkelt. En av de andra två (vald av De Fanti) ville jag definitivt inte ha. Om han skulle komma skulle jag lämna. Spelaren måste verkligen vara den rätta för mig som tränare. Om han inte är det så kan jag inte acceptera situationen, säger Poyet till Sky Sports.

Sunderland har en ovanlig lösning med en fotbollsansvarig (Roberto De Fanti), en tränare (Gus Poyet) och en huvudscout (Valentino Angeloni).

-De måste ge mig olika alternativ och jag måste få välja mellan dem. Vi måste se om det är en möjlig transfer och om de är inom ramen för vår budget. Jag är säker på att det kommer att lösa sig på rätt sätt, att jag har det sista ordet är det normala sättet att göra det, säger Gus Poyet till Sky Sports.

Sunderland har, sedan Gus Poyet, lyckats vända på skutan och vunnit två av de tre senaste matcherna - varav en seger är mot Manchester City.

Publicerad 2013-11-22 kl 09:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons