Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
37v

Leeds byter klubbemblem: "Inte tagit lätt på det här"

Foto: Bildbyrån

Klassiska Leeds United byter klubbemblem.
Under onsdagen lanserade Championship-klubben en ny logga.

Leeds skriver på sin hemsida att man genomfört en process som gjort att man kommit fram till bland annat att klubbens supportrar är fulla av optimism inför framtiden, att en tydlig majoritet av supportrarna inte känner ett band till det nuvarande emblemet och att supportrarna inte är rädda för en förändring.

Klubben gör bedömningen att dess supportrar är redo för att omfamna en ny era och att ett byte av emblem kan bli en "kraftfull signal för förändring".

Det nya emblemet kommer att användas på Leeds matchtröjor från och med nästa säsong och på det kommer det stå "Leeds United" istället för "LUFC" som på det nuvarande. Dessutom är en person som håller en knuten näve mot bröstet ("Leeds-saluten") porträtterad på emblemet och klubben ser på den nya loggan som en hyllning till sina supportrar.

- Vi har inte tagit lätt på det här med att byta emblem, men vi är stolta över att få ett nytt emblem som hedrar våra fans och deras lojalitet, säger Leeds managing director Angus Kinnear i en kommentar på Leeds hemsida.

Omröstning
Vad ger du Leeds nya emblem för betyg?
  • 1. Underkänt!
  • 2. Godkänt.
  • 3. Bra.
  • 4. Väldigt bra!
  • 5. Mästerligt!
RÖSTA SE RESULTAT
Publicerad 2018-01-24 kl 14:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons