Lindelöf spelade hela matchen när United tappade poäng mot nykomlingen

Manchester United hade chansen att ta tredje raka segern i Premier League.
Men Victor Nilsson Lindelöfs gäng fick bara 1-1 hemma mot Wolverhampton.
- Jag tycker att resultatet är rättvist, säger United-managern Jose Mourinho till BBC.

Manchester United kom in i lördagens möte med Wolverhampton med tre raka segrar i ryggen. Efter två segrar i Premier League slog man tillbaka schweiziska Young Boys när man inledde säsongen spel i Champions League i onsdags.

I de senaste matcherna har Victor Nilsson Lindelöf bildat mittbackspar med Chris Smalling och de bägge startade också i lördagens match. På plats för att se Lindelöf och hans United fanns också Sir Alex Ferguson, som för första gången var tillbaka på Old Trafford efter den hjärnblödning han ådrog sig i maj.

United fick också en bra start på mötet med Wolves, som är nykomlingar under årets säsong i Premier League. Knappa 20 minuter in i matchen spelade Paul Pogba fram Fred som satte dit 1-0. Målet var brassens första för säsongen. Resultatet stod sig också halvleken ut men i den andra skulle bortalaget komma igen.

Raul Jimenez spelade fram Joao Moutinho som kvitterade fram till 1-1. Mittfältarens mål blev matchens sista och United missade alltså chansen att ta tredje raka segern i Premier League.

United-managern Jose Mourinho tyckte att resultatet var rättvist.

- Jag tycker att resultatet är rättvist. De förtjänade sin poäng och vi förtjänade straffet att bara få en poäng. De startade bättre, var mer aggressivt och hade mer initiativ. Jag vet inte varför, men de (United-spelarna) var inte motiverade, säger han  till BBC.

På sex spelade matcher har United tagit tio poäng och ligger på femte plats i en haltande tabell.