Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Liverpool-ikonens nya attack mot Richarlison: "Har fått nog"

Premier League

Jamie Carragher har svårt för Richarlisons filmningar.
Det understryker Liverpool-ikonen återigen.
- Jag klarar inte av det, säger han till Joe.

Foto: Bildbyrån

Richarlison och Jamie Carragher.

I början av juli blev det officiellt att Tottenham köper loss Richarlison från Everton. Londonklubben uppgavs då betala omkring 620 miljoner kronor för att knyta den 25-årige brassen, som stått för utmärkande prestationer i Premier League senaste åren, till sig.

Men det är inte bara för sina fotbollsmässiga prestationer som han har utmärkt sig, menar Jamie Carragher. Efter Merseysidederbyt förra säsongen anklagade Liverpool-ikonen Richarlison för att filma och sa då att han inte respekterar Everton-stjärnan, som svarade med att gå till motangrepp.

Mycket har hänt sedan dess, men Carragher anser fortfarande att filmandet är en av Richarlisons sidor som han inte orkar se.

ANNONS

- Jag tycker att han är en bra spelare, men jag klarar inte av det. Det finns en skillnad mellan att filma och låtsas bli skadad, säger Carragher till Joe enligt Liverpool Echo.

- Det är när han faller utan att vara skadad. Om du faller och försöker få frispark men inte får det, ställ dig upp och försök vinna matchen. Men då tar han sig någonstans där han inte har blivit träffad och jag har fått nog av det. Jag garanterar alla Everton-fans att när de möter Tottenham den här säsongen - då kommer de att säga samma sak om Richarlison fortsätter med det.

Totalt noterades Richarlison för 53 mål samt 14 assist på 152 matcher i Everton-tröjan.

Publicerad 2022-08-10 kl 20:44

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto