Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Liverpool kan åka buss i två dagar till Madrid

På grund av flygkaoset Liverpool kan tvingas att ta bussen till Madrid för mötet med Atlético. En resa på över 21 timmar non-stop.

Champions League-mötena mellan Inter-Barcelona och Bayern München-Lyon flyttades inte och lagen var tvungen att åka buss till avlägsna bortamatcherna. Men den längsta resvägen i Europa-spelet kan Liverpool komma att stå för.

Den här veckan kan bli en mardröm för Benitez och hans mannar. Om de ska hinna åka den långa bussresan till Madrid på över 260 mil, måste de åka direkt efter matchen mot West Ham i kväll. Non-stop och utan trafikproblem uppskattas resan ta 21 timmar och det blir därmed en tur på två hela dagar för Liverpool eftersom man måste stanna på vägen. Dessutom blir britterna tvungna att lämna Spanien direkt eftersom de möter Burnley redan på söndag.

Trotts dessa absurda förhållanden kommer förmodligen inte Uefa att skjuta upp matchen. Fulham har redan fått klartecken att spela sin bortamatch mot Hamburg och Champions league-semifinalerna spelas som planerat.

Publicerad 2010-04-19 kl 16:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons