Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Liverpool kan göra Suarez bäst betald genom tiderna

Foto: AP

Luis Suarez

Liverpool vill försäkra sig om att Luis Suarez inte försvinner från klubben.

Nu är de redo att ge honom en rejäl löneförhöjning.

Luis Suarez är i sitt livs form. Han gör mål på allt som rör sig och har en stor del i Liverpools höga placering i Premier League.

Samtidigt ryktas det med ojämna mellanrum om att Real Madrid fortfarande överväger att försöka värva Suarez - och i skuggan av de ryktena agerar nu Liverpool för att försäkra sig om att de får behålla sin fixstjärna.

Suarez förlängde förra året sitt kontrakt till 2016, men nu kan det bli aktuellt med en modifiering av det avtalet. En modifiering som skulle göra Luis Suarez till Liverpools bäst betalde spelare någonsin.

Enligt Daily Mail tjänar Suarez 100 000 pund, drygt en miljon kronor i veckan, just nu - men kan vara på väg att få en rejäl löneförhöjning. Enligt Daily Mail skulle Suarez bli lagets bäste betalde spelare, det innebär en lön som är högre än de 140 000 pund i veckan (knappt 1,5 miljon kronor) som Steven gerrard tjänar.

Enligt tidningen så ska Liverpooldirektören Ian Ayre träffa Suarez agent, Pere Guardiola, inom kort för att diskutera ett nytt kontrakt.

Publicerad 2013-12-18 kl 18:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons