Liverpool krossade Huddersfield - trots Salahs straffmiss

Liverpool tog en välbehövlig seger hemma mot Huddersfield under söndagen.
Det blev till slut hela 3-0, trots 0-0 i paus och en straffmiss av Mohamed Salah i den första halvleken.

Liverpool försökte gång på gång under den första halvleken hemma mot Huddersfield, men fick inte in bollen.

När Mohamed Salah sedan missade straff och Jordan Henderson prickade stolpen såg det ut som att Liverpool var på väg mot sin fjärde raka ligamatch utan seger.

Då visade Daniel Sturridge kvalitet under den andra halvleken när han kyligt gav laget ledningen.

1-0-målet såg ut att ge Liverpool-spelarna extra energi och Roberto Firmino nickade efter knappa timmen in James Milners hörna till 2-0.

Med kvarten kvar punkterade sedan Georginio Wijnaldum matchen med sitt 3-0-mål.

Segern var viktigt för "The Reds" men laget är fortsatt hela tolv poäng efter ledande Manchester City som fortsätter att gå som tåget i Premier League.