Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Liverpool ska hämta stjärnspelare: "Blir aktivitet i sommar"

England

Först Andy Carroll och Luis Suarez.
Men Liverpools storköp slutar inte där.
- Det blir värvningar i sommar, säger klubbens fotbollschef Damien Comolli.

Efter alla bedrövelser, bakslag och sportsliga bottennapp visade Anfield-laget sina ambitioner i vintras. Visserligen flyttade Fernando Torres till Chelsea, men han ersattes av de högprofilerade namnen Carroll och Suarez för hisnande 58 miljoner pund (600 miljoner kronor).

Med nya ägare bakom klubben räknar Damien Comolli med att hämta in ”toppspelare” när transferfönstret öppnar i juni.

- Det blir aktivitet, det är en sak som är säker. Vi är väldigt attraktiva på marknaden på grund av det vi gjorde i vintras, och vinsten mot Manchester United (3-1) var fantastisk reklam för oss. Sedan den dagen har jag fått massvis av samtal från agenter som sagt att deras spelare är intresserade, och att vi kan utmana om titeln nästa år om vi får allt att stämma, säger Comolli till Four-Four-Two.

ANNONS

Klubbens nye ägare John W Henry anser att den största överraskningen när han tog över Liverpool var att det saknades så mycket djup i truppen. Startelvan höll måttet – men där bakom var det ont om kvalitet.

- Det problemet var större än vi räknat med. Lönekostnaderna var oerhört stora för en trupp som saknar bredden, säger Henry.

Han tror dock på en ljus framtid och hävdar att Liverpools främsta målbild är att vinna Premier League inom en snar framtid.

Publicerad 2011-04-06 kl 15:26

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto