Liverpool vände i slutminuterna - vidare i FA-cupen

Fem minuter från slutet såg Liverpool ut att åka ur FA-cupen.
Då fixade Raheem Sterling och Coutinho en snabbvändning mot Bolton och skickade laget vidare.

Efter 0-0 på Anfield så spelades i kväll en till runda av Bolton mot Liverpool i FA-cupens fjärde runda.

Daniel Sturridge var tillbaka för Liverpool i helgen efter långa skadeproblem och hittade nätet direkt. Men mot Bolton startade Raheem Sterling ensam på topp.

Steven Gerrard gjorde sitt 700:e framträdande för Liverpool, vilket syndes på hans skor som var märkta med jubileumssiffran dagen till ära.

Den första halvleken saknade riktigt heta chanser och slutade mållöst.

I den andra halvleken skulle dock hemmalaget öppna målskyttet. Talangen Zach Clough fixade en straff för hemmalaget och veteranen Eidur Gudjohnsen klev fram och placerade säkert in bollen till 1-0.

I den 66:e minuten fick Liverpool en väg in i matchen när Neil Danns visades ut.

Fem minuter från slutet utjämnade gästerna när Emre Can stod för en vacker framspelning till Raheem Sterling som kunde sätta dit 1-1.

Förlängning såg ut att få avgöra mötet. Men Coutinho ville annorlunda. Mittfältaren slog till med ett vackert skruvat skott från utanför straffområdet i den 91:a minuten och satte dit 2-1.

För vinnaren Liverpool väntar Crystal Palace på bortaplan i den femte rundan av FA-cupen.

Publicerad 2015-02-04 kl 22:45