Liverpools mardrömsmatch - förnedrat av West Brom

Ett drömmål, två straffar och ett rött kort.
Publiken fick se en händelserik match när West Bromwich besegrade Liverpool med 3-0.

Markus Rosenberg satt på läktaren, men Jonas Olsson spelade från start när West Bromwich fick en fantastisk start i årets Premier League.

Efter 43 minuter tog hemmalaget ledningen med 1-0. Och vilket mål publiken fick se.Zoltan Gera  fick bollen utanför straffområdet, bröstade ner den till sig själv innan han snyggt klippte in 1-0 på halvvolley.

Liverpool försökte resa sig, men det hjälpte inte att Daniel Agger drog på sig ett rött kort efter 60 minuter. Dansken rev ner Shane Long. Long tog själv hand om straffen - men missade.

West Bromwich fick dock en chans till. Fyra minuter senare fick man ytterligare en straff. Den här gången gjorde Odemwingie 2-0.

13 minuter före slutsignalen fastställde Chelsealånet Romelu Lukaku slutresultatet till 3-0.

- Det kommer fler dagar som den här. Kanske inte precis som den här, men det är en lång resa vi har framför oss, det löser sig inte så snabbt, sade Liverpools tränare Brendan Rodgers efter matchen.
Publicerad 2012-08-18 kl 18:20