Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Lloris: "Kane utvecklas steg för steg varje dag”

Foto: AP

Harry Kane och Hugo Lloris

Harry Kane fick idag priset som januari månads bäste Premier League-spelare.
Målvakten Hugo Lloris tror att anfallaren har ännu mer att ge.
- Han jobbar så hårt varje dag, säger fransmannen till Tottenhams hemsida.

Efter att bland annat gjort två mål i hemmasegern mot Chelsea på nyårsdagen och fem mål under förra månaden, fick Harry Kane idag priset som ligans bäste spelare i januari. Succén har fortsatt i februari, inte minst efter segern mot Arsenal där 21-åringen blev stor matchhjälte med sina två mål. Hugo Lloris menar att medgången inte kommer av en slump, utan att Kane har förtjänat allt.

- Det är enkelt. Han jobbar steg för steg med att bli bättre men vi vet inte var hans gräns går. Han har talang och han jobbar hårt varje dag, säger 28-åringen.

Lloris menar även att lagets lagmoral har ökat spelarnas självförtroende och att det har gett en annan sorts trygghet i spelet.

- Det är en utmärkt laganda här och man kan känna det varje dag, både på och utanför planen. Man känner sig tryggare i spelet eftersom du vet att laget är redo att kämpa och spela aggressivt, vilket startar med vår offensiv med talangfulla spelare som Harry, Christian (Eriksen), Erik Lamela, Nacer (Chadli) och Andros (Townsend). Det är nyckeln till det vi vill ha i laget.

Fransmannen berömmer även Kanes förmåga att spela för laget trots sina individuella prestationer.

- Han jobbar för laget först och senare för sig själv. Det är väldigt viktigt, säger Hugo Lloris till Tottenhams hemsida.

Publicerad 2015-02-13 kl 17:25

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER