Lukaku tvåmålsskytt när United vann - trots straffmiss och rött kort

Efter två raka förluster tog Manchester United, med Victor Nilsson Lindelöf från start, en välbehövlig seger.
Borta mot Burnley missade Paul Pogba straff och Marcus Rashford fick rött kort, men laget vann ändå med 2-0.

Manchester United inledde Premier League svagt och hade inför söndagens möte med Burnley två raka förluster. José Mourinho bänkade Victor Nilsson Lindelöf i 3-0-förlusten mot Tottenham senast - då svensken hoppade in i andra halvlek. Nu var backen tillbaka från start, med en ny mittbackskollega i Chris Smalling.

Inför matchen protesterade Manchester United-fans mot vd:n Ed Woodward. Över Turf Moor flög ett flygplan med banderollen "Ed Woodward - A specialist in failure".

United skulle ta en komfortabel seger i matchen, trots både en straffmiss och ett rött kort i den andra halvleken.

Gästerna tog ledningen i den 27:e minuten när Romelu Lukaku nickade in Alexis Sanchezs fina inlägg till 1-0. Precis före halvtidsvilan slog Lukaku till igen. Belgaren höll sig framme på en retur och petade in 2-0 för United.

I den 69:e minuten fick United ett gyllene läge att utöka via en straff. Paul Pogba, med två straffmål tidigare under säsongen, trippade fram och slog ett avslut som Joe Hart kunde rädda.

Två minuter senare fick Marcus Rashford lämna planen, som han hade kommit in på tio minuter tidigare. Anfallaren sparkades ner av Phil Bardsley och reagerade ilsket. Rashford satte fram skallen mot Bardsley och tryckte till. 20-åringen fick ett direkt rött kort av domaren, och Bardsley fick ett gult kort.

Manchester United vann matchen med 2-0 och fick hålla sin första nolla för säsongen. Victor Nilsson Lindelöf spelade hela matchen för gästerna.

Lagens startelvor:

Burnley: Hart - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Lennon, Cork, Hendrick, Westwood, McNeil - Wood.

Manchester United: De Gea - Valencia, Lindelöf, Smalling, Shaw - Fellaini, Matic, Pogba - Lingard, Lukaku, Sanchez.