Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Manchester United nekar till Pogba-anklagelser - hotar med åtgärder

Manchester United gick på måndagen ut med ett uttalande där man varnar Le Havre för att man kommer att vidta åtgärder om anklagelserna om att man brutit Uefas regler när man värvade Paul Pogba.

Efter att Chelsea belagts med värvningsembargo på grund av att ha brutit mot värvningsbestämmelserna när man värvade Gael Kakuta från Lens anmäldes förra veckan Manchester United av franska Le Havre då de anser att engelsmännen agerat mot bestämmelserna när man värvade Paul Pogba från klubben.

Le Havre hävdar att United bröt mot reglerna då man erbjöd stora pengar till den då 15-årige Paul Pogba och hans föräldrar för att han skulle lämna Frankrike till förmån för United.

Nu går Manchester United till motattack. På sin officiella hemsida skriver klubben att man nekar till anklagelserna, och att man har skrivit till Le Havre och låtit dem förstå att man kommer att vidta åtgärder om anklagelserna inte upphör.

Man understryker också att Paul Pogbas övergång till Manchester United godkänts av det engelska fotbollsförbundet, och av Premier League.

Publicerad 2009-09-07 kl 17:32
Annons
Annons
Annons